Naročilo

Metoda naročanja stoji na ključni vrednoti oziroma viziji podjetja - Zagotoviti dizajn in izdelavo VAŠEGA popolnega partnerja za neskončne dogodivščine. Da bi zagotovili uspešno izpolnitev te vizije, smo razvili naslednji postopek naročanja/izdelave.

Mercedes Benz Sprinter - 4bart4

KOMBI - MERCEDES-BENZ - THE BEST OR NOTHING

Vsi bivalni kombiji 4bart4 so zasnovani na karoseriji Mercedes-Benz Sprinter. Sprinterja naročimo za vas in ga spremenimo v vašega popolnega partnerja za neskončne dogodivščine.

Intervju

Za razvoj in izdelavo vašega sanjskega partnerja vas moramo spoznati, zato začnemo z intervjujem, v okviru katerega spoznamo vaše hobije, želje in druge potrebe. Z razvitimi in preizkušenimi lahkimi aluminijastimi sistemi in rešitvami ter zunanjimi in notranjimi sistemi za shranjevanje, vam lahko ponudimo in dostavimo vozilo, ki ustreza vašim avanturističnim potrebam – lahko je enduro, turno smučanje, deskanje, lov, ... ali miks naštetega.

Interview
Design

Dizajn

Na podlagi izvedenega intervjuja predlagamo postavitev, sisteme in dizajne glede na vaše potrebe in želje. Zasnovali smo posebne aluminijaste posteljne/sedežne/skladiščne sisteme ter lesene kuhinjske dele, ki jih lahko modularno zastavimo, da zagotovimo popolno kombinacijo prostorov za počitek/skladiščenje glede na vaše želje in potrebe. Skupaj se dogovorimo o potrebnih modifikacijah, dokler ne potrdite končnega dizajna vašega sanjskega bivalnega vozila.

Izdelava

Uporabljamo le najboljše materiale na trgu ter vrhunske strokovnjake iz lokalnega okolja. Skupaj vgradimo vse komponente. Vsi sistemi so zgrajeni tako, da prenesejo vse vaše dogodivščine.

Preberi več
Production
Delivery

Dostava

Dostavimo avtodom vaših sanj in zagotovimo, da se lahko začnejo vaše neskončne dogodivščine. Prav tako ostajamo vaš partner in nudimo storitve ter dodatne nadgradnje, če so potrebne.

Želite izvedeti več?

Kontaktirajte nas še danes.
naroči zdaj
envelope-omap-markerinfo-circlephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram