Izdelava

Naše notranje in zunanje komponente in deli so bili skrbno zasnovani in so izdelani z natančnostjo in ljubeznijo. Želite vedeti kako in zakaj? Preberite si kako pri nas poteka proces izdelave bivalnih kombijev.

4bart4-design

Dizajn

Pred začetkom izdelave je najpomembnejši korak dizajn postavitve posameznih komponent in idejna zasnova samega kombija, ki vključuje popis in izbiro sistemov (elektro, vrsta in moč baterij, solarni paneli, ogrevanje, voda…), barvne sheme, materialov, postavitve kuhinje in omaric ter dodatne opreme za shranjevanje opreme. Skrbno poslušamo vaše želje in potrebe in pripravimo načrte ter jih z vami usklajujemo dokler nismo prepričani, da imamo pred sabo načrt vašega popolnega partnerja v stroškovnih okvirih, ki ste si jih postavili.

Inženiring

Bivalni kombi ima veliko prednosti v primerjavi z velikimi avtodomi, saj je veliko bolj okreten in trpežen. je pa seveda bistveno manjši, zato je notranja postavitev in lokacija sistemov ključnega pomena pri načrtovanju uspešne predelave. Pri 4bart4 se osredotočamo na zmogljivost in smo zelo pozorni na podrobnosti. S strastjo in srcem stremimo k izdelavi popolnega vozila, ki bo ustrezalo vašim specifikacijam in potrebam. Trenutno trg ponuja ogromno različnih možnostmi, ko gre za električne in ogrevalne sisteme. Mi poskrbimo, da boste seznanjeni s prednostmi in slabostmi in da bo izbrani sistem ustrezali vašim potrebam, hobijem in proračunu.

4bart4-engineering
4bart4

Temelji

Brez trdnih temeljev ne moremo doseči končnega cilja. Pri 4bart4 obljubljamo avtodom, ki bo zdržal vaše dogodivščine. Izbrali smo najkakovostnejši kombi (Mercedes - the best or nothing), ki zagotavlja najboljšo vozno izkušnjo in izredno zmogljiv 4-kolesni pogon. Včasih pozabimo, da potovati pomeni biti dolgo na poti ter da raziskovati neokrnjeno naravo in iskati popolni spot za športne aktivnosti, pomeni da moramo zaviti na kako makedamsko cesto. Uporabljamo tudi najboljše materiale in s tem zagotavljamo najkakovostnejšo zvočno dušenje in izolacijo, kar omogoča gladko in tiho izkušnjo vožnje skupaj z izolacijo za regulacijo temperature v vseh letnih časih. Te osnovne lastnosti zagotavljajo kakovost in vzdržljivost.

Sistemi

Ustvariti vaše popolno bivalno okolje in partnerja za avanture, pomeni, da moramo strateško načrtovati in namestiti učinkovite sisteme za napajanje, vodo, elektriko in toploto, ki so varno in diskretno nameščeni v kombiju. Vsak sistem prilagodimo vašim specifičnim potrebam in proračunu. Ne nameščamo plinskih sistemov, ampak uporabljamo električne sisteme z najsodobnejšimi litijevimi baterijami in solarnimi sistemi za zagotavljanje samooskrbe izven kampov in postajališč.

4bart4-systems

Leseni deli

Od kuhinje, miz, pomožnih sedežev in omar, vse dele ročno izdelajo lokalni strokovnjaki. Uporabljamo najboljše materiale, ki zagotavljajo vzdržljivost in učinkovitost in prenesejo najtežje pogoje vožnje in ekstremne temperature. Velik poudarek dajemo tudi dizajnu, saj edinstvena izkušnja in popoln partner pomenita tudi, da se v njem počutiti dobro in da odseva vaš stil.

Lahki kovinski deli

Pri 4bart4 smo zasnovali in izdelali posebne lahke kovinske komponente, zaradi katerih so našo bivalni kombiji edinstveni. Pri tem smo se osredotočili na funkcionalnost in zmogljivost, saj konstruiramo izdelke posebej za naša vozila. Od strešnih nosilcev in lestev po meri in posebnih modularnih posteljnih sistemov. Prilagojene, lahke in trpežne komponente so zasnovane tako da ustrezajo vašim hobijem in potrebam.

4bart4-Upholstery

Tapiciranje in dodatki

Naša ekipa se osredotoča na zmogljivost, saj je kakovostno oblazinjenje bistvenega pomena za ohranjanje udobja v ekstremnih temperaturah. Od posebnih zaves do kakovostnega in unikatnega oblazinjenja sten in stropov- Uporabljamo le najboljše materiale, ki zagotavljajo udobje in unikaten in moderen videz.

Želite izvedeti več?

Kontaktirajte nas še danes.
naroči zdaj
envelope-omap-markerinfo-circlephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram