O nas

Naš cilj je izdelati vašega popolnega partnerja za neskončne dogodivščine, z vami, od začetka do konca.

Radi imamo naravo, šport in pustolovščine. Želimo raziskovati naravo, aktivno, na naš način, vsak dan, brez omejitev.

Ideja o podjetju izhaja torej iz lastnih potreb in želja ter jasne vizije o POPOLNEM PARTNERJU ZA NESKONČNE DOGODIVŠČINE oziroma raziskovanje sveta ter aktivnosti v naravi.

Maja in Aleš, ustanovitelja podjetja, sva vrsto let let po internetu raziskovala in sanjala o popolnem bivalnem kombiju (custom camper van), ki bi ustrezal našim željam in potrebam po raziskovanju skritih kotičkov narave oziroma iskanju popolnega surf spota ali destinacije za turno smučanje, imel dovolj prostora za vso našo opremo oziroma hobije, otroka in psa ter hkrati tudi ustrezal našemu stilu oziroma okusu.
Ker ga v Evropi nismo našli, smo se odločili, da ga razvijemo in izdelamo sami in to ne samo za nas, ampak za vse, s podobnimi željami in potrebami.
4bart4 - About us

Na podlagi izkušenj, potreb, temeljite raziskave trga, konkurence in dobrih praks čez lužo ter jasne vizije ter s pomočjo ekipe vrhunskih zunanjih strokovnjakov… smo se odločili izdelati sanjskega partnerja za neskončne dogodivščine.

V ozadju podjetja 4bart4 so ure raziskovanja in oblikovanja, dolgoletne izkušnje in dobro razvita mreža partnerjev, lokalnih strokovnjakov na določenih področjih. Predvsem pa sanje o izdelavi popolnega pustolovskega kombija za vse ljudi, ki radi brez omejitev raziskujejo svet in so aktivni v naravi.

Želite izvedeti več?

Kontaktirajte nas še danes.
naroči zdaj
envelope-omap-markerinfo-circlephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram