4bart4 na 10. KOFF-u

07. marca 2022

4bart4 se je z dvema kombijema predstavil v okviru 10. Koroškega outdoor filmskega festivala pred Narodnim domom Mežica. Zelo veseli in hvaležni smo bili povabila organizatorjev tega zdaj že tradicionalnega uspešnega dogodka, ki vsako leto privabi navdušence outdoor aktivnosti in filmov od blizu in daleč. Številni udeleženci dogodka so imeli priložnost od blizu spoznati barvitega družinskega partnerja za neskončne dogodivščine, ki smo ga poimenovali Mandlc in je že od marca naprej na voljo za najem ter robustnega velikana, ki je pravkar v izdelavi in bo že pred poletjem na voljo za outdoor navdušence in bo prilagojen za tiste, ki se ukvarjajo prav z aktivnostmi, ki so bile prikazane v kratkih filmih (enduro in turna smuka).

Še enkrat iskrena hvala Boštjanu Lesjaku (organizatorju in pobudniku dogodka) in Ambrožu Blatniku (direktorju Narodnega doma Mežica) za povabilo in izvrstno sodelovanje. Veselimo se prihodnjih skupnih projektov.

envelope-omap-markerphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram